Aplicarea vopselei decorative

Aplicarea vopselei decorative

Ne ocupăm de aplicarea vopselei decorative în toate încăperile în care vrei să aduci un plus de culoare și stil. După ce studiezi paletarul și te hotărăști asupra unei nuanțe, venim la tine acasă ori la birou, pentru a transforma pereții în mod elegant cu cele mai bune produse Giorgio Graesan&Friends, San Marco sau Gaudi.

Suntem atenți la stratul de fond pe care îl aplicăm pe pereți înainte de culoarea finală, pentru ca rezultatul să fie cel pe care ți-l dorești! Mai mult, lucrăm mereu curat, pentru că punem preț pe spațiul pe care îl ai la dispoziție!

tu alegi culoarea, iar împreună stabilim o zi în care să aplicăm

îți garantăm rezultate excelente imediate

ținem mereu cont de părerile tale

vopseaua decorativă se usucă în doar câteva ore

Atunci când simți nevoia să faci o schimbare în propria locuință sau în birou, suntem la doar un apel distanță! Îți oferim posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de vopsele decorative de calitate, care, după ce sunt aplicate îți oferă șansa de a te bucura de o atmosferă excelentă! Colaborăm doar cu specialiști, care vin la fața locului și care acționează eficient, pentru ca ulterior să te bucuri de spații moderne și deosebite!

CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI

Durata de execuție a fiecărei lucrări depinde întotdeauna de suprafața pe care îți dorești să o transformi. Experții noștri acționează, însă, eficient, pentru a nu-ți răpi foarte mult din timpul personal.

Câteva ore sunt suficiente pentru ca pereții să fie gata după aplicarea vopselei decorative. Întrucât folosim doar produse de top, trebuie să știi că acestea au o uscare rapidă și îți oferă posibilitatea de a-ți aranja spațiul cât mai repede cu putință.

Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi, iar apoi să stabilim împreună nuanța pe care ți-o dorești. Ulterior vom sosi la fața locului în cel mai scurt timp, în funcție de numărul de lucrări pe care le aveam deja în curs de desfășurare.

CE PĂRERE AU CLIENȚII NOȘTRI?

Am fost extrem de încântat să văd că echipa care a sosit la fața locului a fost una bine pregătită: totul a fost gata în numai câteva ore, iar biroul a devenit spațiul meu preferat de acasă. Am ales o nuanță Giorgio Graesan și sunt sigur că Stucco Veneziano Alb Antic a fost cea mai bună opțiune pentru mine!

ALEX / DESIGNER INTERIOR

De multă vreme îmi doream să fac o schimbare în dormitor, iar aplicarea vopselei decorative pe peretele opus celui pe care am patul a fost o decizie inspirată! Am optat pentru un albastru liniștitor, pe care specialiștii Murali l-au aplicat cu grijă și atenție!

MARIA / CASNICĂ