consultanță, design, creație
și montaj canapele la comandă

O seară liniștită petrecută în doi, un documentar pe care abia așteptai să îl vezi, un game night cu prietenii – ce au în comun? Nevoia de a sta undeva comod și de a pierde șirul orelor!

De la un loveseat de 2 persoane la piese complexe și modulare care se adaptează planurilor tale, la MURALI vei descoperi acele soluții pentru canapele la comandă care îți îndeplinesc orice dorință și depășesc toate așteptările.

Echipa MURALI este pregătită să îți aducă la viață canapeaua
perfectă, cea pe care tu o vezi deja dar încă nu există.

Încă!

Lucrăm numai cu furnizori renumiți pe partea de materie primă, îți punem la dispoziție expertiza unei echipe concentrate pe rezultate impecabile și confortul montajului rapid cu deranj minim.

Descoperă o lume în care ideea ta devine realitate: construcție și materiale rezistente, o bogăție cromatică și de texturi, confort impecabil la fiecare design.

Proiectele noastre

Întrebări

CE INCLUDE OFERTA MURALI PENTRU CANAPELE LA COMANDĂ?

Pentru a garanta cel mai bun rezultat echipa noastră se ocupă de tot proiectul: de la consultanța cu tine sau cu designer-ul de interior la măsurători, randări, producție și montajul propriu-zis, verificări și asigurarea unui mediu curat odată ce toată treaba a fost terminată.

CÂT DUREAZĂ REALIZAREA UNUI PROIECT?

Estimările de timp variază în funcție de gradul de complexitate al canapelei alese și al materialelor pe care le preferi. Toate aceste detalii vor fi stabilite din timp și îți vor fi comunicate.