Murali Masterclass

Vrei să oferi clienților
tăi mai mult

Să le pui la dispoziție opțiuni profesioniste pentru cele mai ambițioase proiecte? Să înveți o abilitate nouă cu aplicabilitate oriunde?

Atunci te invităm să te înscrii la Murali Masterclass: atelier de instruire în arta aplicării vopselei decorative.

De ce să participi la Murali Masterclass pentru aplicarea vopselei decorative?

Pentru că vei învăța și primi recomandări personalizate de la un reprezentant Giorgio Graesan și vei folosi produse din portofoliul brand-ului italienesc cunoscut la nivel mondial pentru calitate și diversitate.

Pentru că te bucuri de diversitate: de la stucco venețian la marmură care pare a curge de pe pereți la aspecte satinate sau cu completări de glitter și de la aspectul de piele de elefant la minimalism impecabil – fiecare proiect te va ajuta să te dezvolți, să înveți și să fii mai bun.

Pentru că vei combina talente artistice cu pragmatismul antreprenoriatului: îți vei putea exersa talentul în timp ce construiești reputația afacerii tale.

Pentru că vei combina munca fizică, atenția la detalii, rigurozitatea și chiar joaca într-o singură meserie.

Pentru că nimic nu se compară cu transformarea completă a unui spațiu – la care ai lucrat fie singur, fie alături de echipa ta.

Costuri, ce vei învăța și primi

200 de EUR
+TVA

  • 4 metode de aplicare cu produse din gama Giorgio Graesan
  • kit complet de scule pentru a pune în practică ce ai învățat
  • masă de prânz

! ATENȚIE: Numărul de participanți la acestă sesiune este de 10 cursanți deci îți recomandăm să te grăbești dacă dorești să începi să îți construiești un renume în piață!

 
ÎNSCRIE-TE LA MASTERCLASS