Realizăm și montăm perdele și draperii la comandă

Realizăm șI montăm perdele șI draperii la comandă

Dacă îți dorești ca geamurile tale să fie frumos acoperite de perdele și draperii de calitate, noi îți venim în ajutor!

Îți prezentăm materialele cu care lucrăm, ne ocupăm de măsurători profesionale, iar apoi confecționăm la comandă atât perdele, cât și draperii, care să vină în completarea design-ului interior pe care l-ai ales!

Serviciile noastre includ și montajul, pentru ca totul să fie perfect!

dispunem de o gamă largă de materiale pentru realizarea celor mai frumoase perdele și draperii

măsurăm la fața locului

confecționăm perdele și draperii personalizate

ne ocupăm de montaj în cel mai scurt timp

De la măsurători, până la confecționare și montaj, îți asigurăm toate aceste servicii pentru a-ți ușura munca. Ne dorim să te bucuri de un spațiu călduros și atractiv, motiv pentru care lucrăm doar cu materiale de calitate! Tot ce trebuie să faci este să ne spui ideea la care te-ai gândit, iar noi o punem în aplicare!

CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI

Imediat după ce avem măsurătorile exacte, putem să vă comunicăm perioada de care avem nevoie pentru realizarea perdelelor și a draperiilor. Ne dorim să vă venim în ajutor cât mai repede, așa că facem tot ce ne stă în putință pentru ne ocupa de fiecare proiect în cel mai scurt timp!

Răspunsul la această întrebare depinde doar de viziunea pe care o ai. Putem monta perdelele și draperiile în ambele moduri, însă contează foarte mult ideea de ansamblu!

Contactează-ne și îți prezentăm gama de materiale de care dispunem! Lucrăm doar cu produse de top, care sunt rezistente și frumoase ca aspect!
Ce părere au clienții noștri?

CE PĂRERE AU CLIENȚII NOȘTRI?

Cu ajutorul Murali am obținut cele mai deosebite perdele și draperii! Materialele se potrivesc perfect și vin în completarea dormitoarelor, dar și a living-ului de acasă!

IOANA / MANAGER

Echipa Murali s-a ocupat de tot, începând de la măsurători, până la confecționarea perdelelor și draperiilor, dar și montajul acestora: nu a trebuit să mai fac nimic, ci doar să mă bucur de o ambianță perfectă în locuința personala!

RUXANDRA / AVOCAT