Despre noi

15 ani de servicii calitative in
DESIGN INTERIOR

Suntem Murali-Artwork si de mai bine de 15 ani lucram cu pasiune pentru realizarea unor proiecte de design interior deosebite! Colaboram in permanenta cu arhitecti si designeri dedicati, care depun toate eforturile pentru a oferi rezultate de exceptie tuturor celor care au nevoie de noi

Promptitudinea, seriozitatea si dorinta de a realiza intotdeauna lucrari perfecte sunt cele 3 valori pe care cautam intotdeauna sa le punem in aplicare, utilizand doar produse de top!!

MARIAN NICOLAE DINCA
CEO & Founder

Am facut primul pas in domeniul constructiilor si a design-ului de interior in Bucuresti folosind vopseaua decorativa Giorgio Graesan drept element central pentru decorarea caselor. Treptat am cautat sa ne extindem, iar cel mai bun exemplu in acest sens este dat de faptul ca recent am deschis un Showroom Giorgio Graesan in Ploiesti. Prin intermediul acestei locatii ne propunem sa fim cat mai aproape de toti clientii din judetul Prahova, dar si din imprejurimi.

Astazi, dincolo de faptul ca avem echipe dedicate, care se ocupa de aplicarea vopselei decorative, punem la dispozitia clientilor inclusiv profile decorative, dar si perdele si draperii de calitate, care sa vina in completarea unei ambiante speciale atat in incinta caminelor personale, cat si in spatiile de birouri ale caror element central este bazat pe eleganta si stil!

Ai deja o idee pe care vrei sa o pui in aplicare?

Suntem alaturi de tine pas cu pas. Iata cum!

Contacteaza-ne!

Ne poti suna la numarul de telefon +40 766 901 472 sau ne poti scrie pe adresa de e-mail: contact@murali.ro, iar noi iti raspundem in cel mai scurt timp!

Venim la fata locului!

Una dintre echipele noastre de profesionisti vine la fata locului, pentru a se ocupa de lucrarea de care ai nevoie!

Te bucuri de un interior deosebit!

Fie ca alegi vopseaua decorativa sau sa te bucuri de serviciul nostru de realizare a perdelelor sau a draperiilor, te bucuri de un interior cu totul aparte!

Descopera arta pe masura gustului tau.
Contacteaza-ne acum!

CARE SUNT SERVICIILE PE CARE ȚI LE PUNEM LA DISPOZIȚIE?

Lucrăm atent și eficient cu materiale de top pentru confortul tău!

Montaj profile decorative interior

Vă oferim atât profile decorative de interior, cât și profile de interior și le aplicăm cu grijă, pentru ca la final, rezultatul să fie cel dorit!

Aplicarea vopselei decorative

Ne ocupăm de aplicarea vopselei decorative în toate încăperile în care vrei să aduci un plus de culoare și stil.