consultanță, aplicare
vopsea decorativă de interior

Un perete atins de patina timpului, un perete cu aspect de marmură, transparențe și jocuri de texturi și nuanțe calzi și reci, artizanat prin excelență și un rezultat care îți definește spațiul în tonuri unice – acestea sunt doar câteva din rezultatele obținute de echipa de experți Murali.

De la consultanță pentru designeri și clienți la aplicare și pregătirea spațiului pentru utilizare, echipa noastră îți pune la dispoziție servicii complete pentru vopseaua decorativă de interior.

MURALI este singurul distribuitor de vopsea decorativă din România care îți pune la dispoziție propria echipă de artiști decoratori.

Lucrăm numai cu furnizori renumiți pe piața internațională, cu experiență de zeci de ani în perfecționarea fiecărui produs și efect.

Descoperă o lume în care fiecare detaliu este aplicat expert cu ajutorul accesoriilor atent calibrate pentru a incorpora elementul de inspirație umană!

Descoperă o lume în care niciun proiect nu este imposibil: pereți 3D, efecte pelle di elefante, piatră zen, piatră spartă, sau marmură care pare a curge din pereți, efect de bambus relaxant sau aspect de ciment brutal de onest!

Produsele noastre

Proiectele noastre

Întrebări

CE INCLUDE OFERTA MURALI PENTRU VOPSEA DECORATIVĂ INTERIOARĂ?

Pentru a garanta cel mai bun rezultat echipa noastră se ocupă de tot proiectul: de la consultanța cu tine sau cu designer-ul de interior la măsurători și aplicare propriu-zisă, verificări și asigurarea unui mediu curat odată ce toată treaba a fost terminată.

CÂT DUREAZĂ REALIZAREA UNUI PROIECT?

Estimările de timp variază în funcție de amploarea și dificultatea proiectului, de materialele alese și de timpul lor de aplicare. Toate aceste detalii vor fi stabilite din timp și vei fi informat de timpul necesar.

CINE SUNT PARTENERII ȘI FURNIZORII VOȘTRI?

Companie fondată în anii 40 în Italia. De peste 80 de ani inovează și surprind clienții din lumea întreagă cu efectele remarcabile oferite de vopselele decorative, de tehnicile unice de aplicare și de creativitatea opțiunilor de design.

BOERO Italia:
culoare italiană din 1831.

Boero este expert în arta eleganței și lider de piață în Italia, produce anual peste 20 de milioane de litri de vopsea lavabilă, vopsea decorativă de exterior și microciment și lucrează cu peste 500 de colaboratori din întreaga lume. Produsele lor se potrivesc perfect în proiecte moderne dar au fost folosite și în renovări și restaurări complexe în clădiri din patrimoniul Italiei.