servicii complete draperii și perdele consultanță, croitorie și montaj

Atunci când ai nevoie de un pic de intimitate, când vrei ca liniile camerei să fie îmblânzite de falduri de material catifelat sau diafan, când simți că spațiului tău îi lipsește un detaliu – atunci poți apela la echipa MURALI.

Asigurăm servicii complete pentru ca tu să te bucuri de perdelele sau draperiile perfecte în timp record.

Îți prezentăm materialele cu care lucrăm, ne ocupăm de măsurătorile, confecționăm la comandă atât perdele, cât și draperii, care să vină în completarea design-ului interior pe care l-ai ales, iar la final ne ocupăm și de instalarea acestora.

SUNĂ-NE DIRECT!

Proiectele noastre

Întrebări

CE TIPURI DE PERDELE ȘI DRAPERII AVEȚI?

Contactează-ne și îți arătăm toate materialele pe care le avem la dispoziție. Colaborăm numai cu furnizori de top care ne pun la dispoziție cele mai frumoase (și rezistente) opțiuni pentru planurile tale.

CÂT DUREAZĂ REALIZAREA PERDELOR ȘI DRAPERIILOR?

Estimarea o vei avea odată ce avem definitivate măsurătorile și tu ai ales materialele pe care le dorești. Odată stabilite aceste două elemente, echipa MURALI se ocupă de croirea perdelor și draperiilor și de instalarea acestora.

Înțelegem nerăbdarea ta așa că tot procesul este executat în cel mai scurt timp posibil.

INSTALARE PERDELE ȘI DRAPERII:
PE TAVAN SAU PE PERETE?

Echipa MURALI asigură ambele tipuri de instalare, iar locul în care sunt instalate noile tale perdele și draperii depinde numai de aspectul final pe care ți-l dorești și ca acesta să corespundă atmosferei spațiului. Împreună vom găsi cea mai bună și frumoasă soluție.