consultanță, design, creație
și montaj mobilier la comandă

Spațiul tău este nonconformist. Spațiul tău este unic. Spațiul tău ești TU. Și meriți piese de mobilier adaptate celor mai ambițioase idei.

La MURALI te invităm să faci cunoștință cu o echipă pregătită să îți transforme ideile în realitate.

Împreună vom crea exact acele piese care completează și complimentează spațiul tău: stil, confort și acel aer de ”acasă” pe care îl poate realiza numai obiectul potrivit la locul potrivit.

Lucrăm numai cu furnizori renumiți pe partea de materie primă, îți punem la dispoziție expertiza unei echipe concentrate pe rezultate impecabile și confortul montajului rapid cu deranj minim.

Descoperă o lume în care nu există idei imposibile: minimalism, rafinament, inspirație scandinavă, stil country, maximalism italian – totul este la doar o întâlnire distanță.

Proiectele noastre

Întrebări

CE INCLUDE OFERTA MURALI PENTRU MOBILIER LA COMANDĂ?

Pentru a garanta cel mai bun rezultat echipa noastră se ocupă de tot proiectul: de la consultanța cu tine sau cu designer-ul de interior la măsurători, randări, producție și montajul propriu-zis, verificări și asigurarea unui mediu curat odată ce toată treaba a fost terminată.

CÂT DUREAZĂ REALIZAREA UNUI PROIECT?

Estimările de timp variază în funcție de gradul de complexitate al pieselor dorite și de materialele alese. Toate aceste detalii vor fi stabilite din timp și îți vor fi comunicate.